Team WakeUp Deborah Nederland

Carla | coördinator Nederland

Mijn naam is Carla ten Ham. Ik ben getrouwd met Harry en we hebben drie kinderen van 8, 11 en 13 jaar oud. We wonen in Zwolle. Jongeren zijn mijn passie. Daarom werk ik ook met heel veel plezier op een VMBO-school als docent Wiskunde en Nask en ben ik Coördinator Sociale Veiligheid. We zijn lid van de Jeruzalemkerk-gemeente (PKN).  Als eerste gemeente in Nederland zijn we gestart met Wake Up Deborah. Vanaf 2019 mag ik de rol van coördinator overnemen van Saskia van Helden. Wake Up Deborah heeft mijn hart, omdat ik geloof dat het gebed voor jongeren wezenlijk verschil maakt in hun levens. Mijn verlangen is dan ook dat steeds meer gemeenten / organisaties mee gaan doen met de beweging van WUD.

Wilma | administratieve zaken

Mijn naam is Wilma. Ik ben ooit betrokken geraakt doordat ik in contact werd gebracht met Saskia van Helden, de vorige coördinator van WakeUpDeborah Nederland. Ze startte WUD in ons land en zocht iemand die haar op de achtergrond hielp. Dus als er “werk” achter de schermen mag gebeuren pak ik dit op. Waarom mee helpen bij WUD. De ondertitel ‘Parents on their knees, children on their feet’ raakte mij en is blijven haken. Door de jaren heen mag ik steeds voor (mijn) kinderen bidden en ze in Zijn Handen leggen. Samen met mijn echtgenoot woon ik in Zwolle. We hebben samen vier kinderen gekregen waarvan alleen de jongste nog echt thuis woont.

 

 

Marlies | Facebook-pagina WakeUp Deborah

Mijn naam is Marlies, ik woon samen met mijn kat in een heel gezellig huisje in Zwolle. Wekelijks ga ik naar de Jeruzalemkerk-gemeente (PKN) waar ik regelmatig Carla tegen kom. Nog niet zo lang geleden was ik zelf een van de jongeren voor wie gebeden werd. Ik heb het als een enorme steun ervaren dat er voor mij gebeden werd, vooral in tijden dat ik daar zelf moeite mee had. Inmiddels mag ik zelf bidden voor een van de leukste tienermeiden die ik ken. Ik ben erg enthousiast over het idee van een netwerk van bidders voor de volgende generatie. Netwerken zal dan ook vooral zijn waar ik mij mee bezig ga houden. Via Facebook (en wie weet later nog via andere platformen) hoop ik jullie op de hoogte te houden van het nieuws en met ons en elkaar in contact te brengen.

Marieke | website WakeUp Deborah

Via onze gemeente heb ik Saskia van Helden leren kennen en het werk dat zij doet voor WakeUp Deborah. Bidden voor en met kinderen/tieners vind ik belangrijk, daarom draag ik WakeUp Deborah een warm hart toe. In mijn werk houd ik mij onder meer bezig met het ontwikkelen van websites. Vandaar dat ik heb aangeboden om de websites (.nl en .org) van WakeUp Deborah te vernieuwen en te onderhouden.

Heb je een suggestie voor de website? Laat het weten via het contactformulier.