WakeUp Deborah

Bidden voor kinderen en jongeren maakt een wereld van verschil in hun leven. Het gebed om Gods liefde te kennen en ervaren, maar ook voor gezondheid, blijdschap en goede vrienden is het beste dat je ze kunt geven. WakeUp Deborah is een wereldwijde beweging van gebed met als doel zoveel mogelijk ouders, grootouders, jeugdwerkers, gemeenteleden, leerkrachten en hulpverleners aan te sporen tot gebed voor kinderen en jongeren.

Het motto van WakeUp Deborah is: “Parents on their knees, children on their feet.” WakeUp Deborah gelooft dat Gods liefde kinderen en jongeren in Nederland verandert door de kracht van het dagelijks gebed.

Deborah’s en Daniëls
WakeUp Deborah wil vrouwen (Deborah’s) en mannen (Daniëls) vanuit verschillende kerken en achtergronden aansporen en inspireren om voor (hun) kinderen te bidden, bij voorkeur voor kinderen die ze kennen. WakeUp Deborah geeft dit vorm door gebedsgroepen op te zetten, onder leiding van een coördinator, waarin de gebedsouders worden gekoppeld aan de kinderen en tieners. Daarnaast komen bidders met regelmaat samen om elkaar te bemoedigen en te bidden voor kinderen en jongeren in hun kerk en stad. Sta jij op?

 

Meer over ‘WakeUp Deborah’