Aan de slag

WakeUp Deborah kan op veel verschillende manieren vormgegeven worden. Het kunnen ouders zijn die besluiten te bidden voor hun eigen kinderen, leden van de gemeente die bidden voor kinderen of tieners in hun eigen gemeente of een groep die besluit te bidden voor jongeren in scholen, ziekenhuizen, AZC’s of voor deelnemers aan programma’s van Youth for Christ, Sonrise etc. Ook jij kunt meedoen!

Persoonlijke gebedsouder
Een van de manieren van WakeUp Deborah is dat kinderen en jongeren van de gemeente een persoonlijk gebedsouder krijgen als ze dat willen. In Nederland zijn zowel mannen als vrouwen betrokken bij WakeUp Deborah. De mannen worden dan ‘Daniel’ en de vrouwen ‘Deborah’ genoemd.

Anoniem gebed
Een andere manier is dat kinderen en jeugdleiders gebedsverzoekjes kunnen sturen naar een gebedscoördinator, die ze op zijn of haar beurt naar de leden van de gebedsgroep stuurt. Zo kunnen de kinderen en jongeren anoniem blijven.

Gebedscoördinator
WakeUp Deborah begeleidt de gebedscoördinator bij de start van het gebedswerk op een manier die het beste bij de gemeente/organisatie past. Deze gebedscoördinator geeft gebedsouders en kinderen en jongeren duidelijke uitleg over de werkwijze van WakeUp Deborah, zodat de drempel om het gebedswerk te beginnen zo laag mogelijk is. Contact tussen gebedsouder en kind kan door persoonlijke ontmoetingen maar ook via gebruik van social media. Gebedsouders kunnen zo herinnerd worden aan hun gebed en eenvoudig op de hoogte gesteld worden van de gebedsverzoekjes.

Wil jij gebedscoördinator worden? Mail naar info@wakueupdeborah.nl

 

Meer over ‘Aan de slag’