Groepen

Je kunt altijd een groep starten in je stad of dorp, in je kerk of gemeente of rond een school. Op de locatiekaart kun je kijken of er andere Deborah’s of Daniels bij jou in de buurt wonen.
Het gebed van elke dag voor een kind of tiener is persoonlijk en doe je als individu. De gebedsonderwerpen zijn vertrouwelijk van aard, tenzij je dat anders met je kind of tiener hebt besproken. Maar als groep van Deborah’s en Daniels kom je met regelmaat bij elkaar. 
 
WakeUp Deborah ondersteunt de groepen door 
Het geven van presentaties en het organiseren van gebedsbijeenkomsten.
Het creëren van een digitaal netwerk om Deborah groepen te kunnen vinden
Een website met bijeenkomsten en getuigenissen
Coördinatoren in een stad of kerk
Het aanbieden van veelal gratis materialen om het gebed te stimuleren (zie bij de tab SHOP).
Het Prayer Alert; een onderwerp waar lokaal, regionaal of landelijk voor kan worden gebeden.
De verbinding met WakeUp Deborah wereldwijd.
Deelname aan het netwerk van organisaties in Nederland die zich bezig houden met gebed.
Samenwerking met programma’s van Youth for Christ.
 
Voor de ondersteunen en de versterking van het netwerk is het nodig dat bidders zich registreren via het aanmeldingsformulier of via de flyer.
In Nederland is een aantal groepen actief, klik hier  naar de tab “Bestaande groepen”. Wil je beginnen met een groep, neem dan contact met ons op. 
WakeUp Deborah werkt met een min of meer vast programma voor Deborah bijeenkomsten, dat je helpt om geconcentreerd op het gebed elkaar te bemoedigen en ervaringen uit te wisselen. Deze programmaopzet kun je via de mail aanvragen.
Maak de bijeenkomsten breder bekend en moedig mensen aan te bidden door ervaringen te delen. Vermeld je groep en de bijeenkomsten op de website van WakeUp Deborah, maar ook via lokale websites en andere communicatiemiddelen, zoal een weekblad in de kerk. Maak een planning voor de samenkomsten en denk na over uitbreiding in de toekomst.