november 2015

 

Use this area to offer a short preview of your email's content.

View this email in your browser

                             November 2015

 

ShaRe Deborah 
 

In gesprek met een jonge vrouw vertelde ze dat ze al een tijd bad voor een tiener, een meisje dat ze had ontmoet bij haar werk voor Youth for Christ. Ze zag de tiener niet elke dag en vroeg zich af op welke manier ze het meisje er aan kon herinneren dat ze elke dag voor haar bad. Deze Deborah was creatief en gaf haar tiener een mooie armband. Elke dag dat het meisje de armband draagt, wordt ze eraan herinnerd dat er iemand is die voor haar bidt en Gods Liefde over haar leven vraagt.
Dit idee heb ik verder uitgewerkt met Laila Konstapel, eigenaar van Adája sieraden. Adája is een Hebreeuwse naam en betekent: "Sieraad van God". Adája wil christenen helpen om voor hun geloof uit te komen door middel van de sieraden die ze maken. Voor WakeUp Deborah kunnen de sieraden kinderen en tieners er aan herinneren dat er voor hen wordt gebeden. Het is een bevestiging, een soort van compliment dat ze het waard zijn om voor te bidden. 
Alle bedels in de collectie van Adája zijn gekozen vanwege hun Bijbelse symboliek: een hart, een anker, een roos, een kruis, een vleugel, een boom, een vlinder en nog meer. De uitleg staat ernaast beschreven. De symbolen kun je verwerken in een sieraad voor een jongen of meisje; een armband, een ketting of oorbellen. 

Ik bid dat God je vrede geeft en je beschermt en dat je tot bloei mag komen in Christus, Amen

Armband voor een jongen.
Ik bid dat je geloof in God je moedig en sterk maakt. Amen

Er zijn veel mogelijkheden, daarvoor kun je het beste terecht bij de website van Adája:http://www.adaja.nl/c-3158756/deborah-jewels/. Onder “Sieraden kant en klaar” staan een paar voorbeelden van Deborah Jewels. Het is ook een leuk idee om met je Deborah groep een workshop te volgen, of zelf iets te maken.
WakeUp Deborah is verder niet betrokken bij de verkoop. We hebben ook geen financieel belang, maar door deze samenwerking kunnen we elkaars werk versterken.
We zijn benieuwd naar reacties en nieuwe ideeen.
 
Zustergroet, Saskia van Helden                                                                     
Coördinator WakeUp Deborah

 

 

 

 

Copyright © November 2015,  All rights reserved.

Our mailing address is:
wakeupdeborah@yfc.nl